Adobe Dreamweaver Widget Browser

Adobe Dreamweaver Widget Browser 2.0

Безплатно
Manage, view, and configure Adobe widgets
Оценка
3.8  (86 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
2.0.230 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Adobe Systems Incorporated

Access and control the integration of different widgets. Check the code structure and files, bypass and remove obsolete or incomplete CSS and JavaScript components, edit widget properties in real time and customize their functionality according to the specifications of your software copy.

В Adobe Dreamweaver Widget Browser това Adobe AIR приложение, което ви позволява да разглеждате и да променяте джаджи, с помощта на графичния интерфейс. В Widget Browser решава проблема е необходимо да се работи с объркваща и неясна CSS и JavaScript, като предоставя на дизайнерите инструмент за редактиране на графичния обект на имоти за задоволяване на техните нужди.
С Widget Browser, вие можете: да прегледате и изтегляне на всички OpenAjax джаджи, налични на Adobe смяна, добавяне на джаджи, за да Adobe Dreamweaver така че можете лесно да вмъкнете ги в уеб страници и износ и пакет джаджи за използване във всяка друга HTML инструмент за редактиране.
В Widget Browser предлага на разработчиците на джаджата могат да направят своите джаджи да са достъпни за широката аудитория.
Информацията е актуализирана на: