Adobe Dreamweaver Widget Browser

Adobe Dreamweaver Widget Browser 2.0

Gratuit
Manage, view, and configure Adobe widgets
Evaluare utilizator
3.8  (86 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
2.0.230 (Vezi toate)

Access and control the integration of different widgets. Check the code structure and files, bypass and remove obsolete or incomplete CSS and JavaScript components, edit widget properties in real time and customize their functionality according to the specifications of your software copy.

La Adobe Dreamweaver Widget Browser este un Adobe AIR aplicație care vă permite să examinați și să configurați widget-uri folosind o interfață vizuală. La Widget Browser rezolvă problema de a avea de a lucra cu confuze sau obscure CSS și JavaScript prin furnizarea de designeri cu un instrument pentru widget-ul de editare proprietăți pentru a se potrivi nevoilor lor.
Cu Widget Browser, puteți: previzualizare și de a descărca toate OpenAjax widget-uri disponibile pe Adobe Schimb, se adaugă widget-uri pentru a Adobe Dreamweaver astfel încât să puteți introduce cu ușurință le în paginile dvs. de web, și de export și pachet de widget-uri pentru a utiliza în orice alte HTML instrument de editare.
La Widget Browser oferă, de asemenea, widget-ul dezvoltatorilor posibilitatea de a face widget-uri disponibile pentru un public mai larg.
Informații actualizate în data de: