Adobe Dreamweaver Widget Browser

Adobe Dreamweaver Widget Browser 2.0

Ilmainen
Manage, view, and configure Adobe widgets
Käyttäjän arviointi
3.8  (86 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
2.0.230 (Katso kaikki)

Access and control the integration of different widgets. Check the code structure and files, bypass and remove obsolete or incomplete CSS and JavaScript components, edit widget properties in real time and customize their functionality according to the specifications of your software copy.

Se Adobe Dreamweaver Widget Browser on Adobe AIR sovellus, jonka avulla voit esikatsella ja määrittää widgetit käyttäen visuaalinen käyttöliittymä. Se Widget Browser ratkaisee ongelmaa ottaa työskennellä sekava tai epäselvä CSS ja JavaScript tarjoamalla suunnittelijoille työkalu muokkausta widget ominaisuuksia, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa.
Kanssa Widget Browser, voit: esikatsella ja ladata kaikki OpenAjax widgetit saatavilla Adobe Vaihto, lisätä widgettejä Adobe Dreamweaver niin, että voit helposti lisätä ne web-sivuja, ja viennin ja paketti widgetit käytettäväksi muita HTML editointi työkalu.
Se Widget Browser tarjoaa myös widget kehittäjille mahdollisuuden tehdä heidän widgetit saatavilla laajemmalle yleisölle.
Tiedot päivitetty: